Zavolejte nám domluvíme se

Jímky na dešťovou vodu

Potřebujete poradit?

Zavolejte nám

Hledáte dodavatele betonových jímek?

Jímky na dešťovou vodu jsou speciální nádrže, které slouží k zachycení a uchování dešťové vody. Tato voda může být následně využita pro různé účely v domácnosti i na zahradě, čímž přispívá k úspoře pitné vody a snižuje náklady na vodu.

jednokomorova-betonova-nadrz

Proč si pořídit jímku na dešťovou vodu od nás?

Investice do jímky na dešťovou vodu je jedním z nejlepších rozhodnutí, které můžete udělat pro svou domácnost i životní prostředí. Zde jsou hlavní důvody, proč byste měli zvolit naše jímky:

Úspora nákladů: Používání dešťové vody může výrazně snížit vaše účty za vodu. Dešťovou vodu můžete využít na zalévání zahrady, splachování toalet, praní prádla nebo mytí automobilu. Tímto způsobem můžete ušetřit až 50 % na spotřebě pitné vody, což se projeví na vašich účtech.

Ekologická volba: Voda je vzácný zdroj a každá kapka se počítá. Využíváním dešťové vody pomáháte chránit životní prostředí a šetřit pitnou vodu pro důležitější účely. Navíc snižujete množství odpadní vody, která by jinak skončila v kanalizaci.

Kvalita a trvanlivost: Naše jímky jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a minimální potřebu údržby. Nabízíme jak plastové, tak betonové jímky, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a mechanickému poškození.

Zdravější zahrada: Dešťová voda je ideální pro zavlažování rostlin, protože neobsahuje chemikálie jako chlór, které jsou běžně přítomny v pitné vodě. Vaše rostliny budou zdravější a prosperující díky přirozené dešťové vodě.

Kolik stojí jímka na dešťovou vodu?

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH. Pokud jste firma a plátci DPH, budete mít cenu konečnou s 0% DPH. Pokud nakupujete jako fyzická osoba, k ceně je nutno ještě připočítat DPH.

Nezávazná poptávka – kontaktujte nás

Časté dotazy našich klientů

Jímka na dešťovou vodu vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu, čímž snižujete spotřebu pitné vody a zároveň šetříte peníze. Dešťová voda je zdarma a její využití na zalévání zahrady, splachování toalet nebo praní prádla může snížit vaše účty za vodu až o 50 %. Navíc se jedná o ekologické řešení, které pomáhá chránit přírodní zdroje.

Ano, naše jímky jsou vyrobeny z prvotřídních plastových nebo betonových materiálů, které jsou vysoce odolné vůči povětrnostním vlivům a mechanickému poškození. Plastové jímky jsou lehčí a jednodušší na manipulaci, zatímco betonové jímky poskytují maximální odolnost a dlouhou životnost. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše investice vydrží mnoho let.

Instalace jímky je rychlá a efektivní. Po dokončení objednávky se naši odborníci s vámi spojí a dohodnou nejvhodnější termín instalace. Celý proces obvykle trvá jeden den, a to včetně všech přípravných prací. Naši technici zajistí, že jímka bude správně nainstalována a připravena k okamžitému použití. Garantujeme instalaci do 2-3 dnů od objednání, takže můžete rychle začít využívat výhody dešťové vody.

Ano, instalaci jímky provádíme po celý rok, včetně zimního období. Přestože zimní měsíce mohou přinášet určité výzvy, jako je zamrzlá půda, naši odborníci jsou vybaveni a připraveni zvládnout i tyto podmínky. V některých případech může být potřeba dodatečná příprava místa, ale naši technici vám poskytnou veškeré potřebné informace a zajistí, že instalace proběhne hladce.

Naše jímky jsou k dispozici v kapacitách od 2 000 do 28 000 litrů, což umožňuje výběr podle vašich specifických potřeb. Pro menší domácnosti nebo zahrady nabízíme menší jednokomorové jímky, zatímco větší vícekomorové jímky jímky jsou ideální pro rozsáhlejší nemovitosti nebo komerční využití. Pokud si nejste jistí, jakou kapacitu zvolit, naši odborníci vám rádi poradí.